Αντι-Τσουκνίδα

"Έμεινες ταμπουρωμένος στην ακτή,
σ’ ένα χαντάκι μες την άμμο.
Οι θάλασσες σου γίναν’ ένα τίποτα
κι η στάχτη η προφητική αφάνισε
τ’ αδέσποτα μαλλιά σου ..."

Αναγνώστες

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Το θέμα είναι απλό: Το Ισραήλ σήμερα επιτέθηκε σε ελληνικό έδαφος!

Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, πλοίο που πλέει σε διεθνή ύδατα θεωρείται έδαφος της χώρας της οποίας φέρει τη σημαία.
Άρα σήμερα είχαμε πολεμική επίθεση (με νεκρούς) και σε ελληνικό έδαφος, όπως και σε άλλα ξένα εδάφη.
Έπειτα μιλάμε ότι για..... να σώσουμε την πατρίδα κάνουμε επίθεση στο λαϊκό εισόδημα!!!

Υ.Γ. Οι διαδηλώσεις σήμερα μετά την Πρεσβεία του Ισραήλ και τη Βουλή, πρέπει να καταλήξουν στα κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.
Επιτέθηκαν στη χώρα μας και σε έδαφος της Ε.Ε.
Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, αν και τώρα το περάσουνε στο ντούκου!
Και μέχρι στιγμής μόνο ευχολόγια και καλένδες βλέπουμε από την Ε.Ε.

Update: Ενοείται ότι η Κυβέρνηση, όπως και άλλες ίσως ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που είχαν πλοία, πρέπει να μη κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

19 σχόλια:

Swell είπε...

Aν δεν το πει και η κυβέρνηση του

Πρώτη
Ανύπαρκτη
ΣΟυρεάλ
Κυβέρνηση

δεν ισχύει...

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

δυστυχώς

Sophia Kollia είπε...

Δεν έχουμε κυβέρνηση...πολύ απλά αγαπητοί μου, πρέπει να δεχθούμε την πραγματικότητα. Τελούμε υπό κατοχή...σσσσσσ!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

Manitari tou Bounou είπε...

Τσουκνίδα πολύ σωστή η παρατήρηση του τίτλου του άρθρου σου.

Αποτελεί μια σημαντική όψη της εγκληματικής ενέργειας.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Οπότε, και την άποψή σας, θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση, για να μην είναι "ανύπαρκτη", να κηρύξει τον πόλεμο στο Ισραήλ!
Όπως θα έπρεπε να κηρύξει τον πόλεμο σε Τουρκία, Αμερική κλπ (για διαφορετικούς λόγους στον καθένα).
Και τότε τα "λαϊκά εισοδήματα" θα αύξαναν, οι συντάξεις θα διπλασιάζονταν και η ανεργεία θα μειωνόταν...

Τελικά, έχει βαθειές ρίζες η Κνίτικη βλακεία...

Ανώνυμος είπε...

και μεγάλο ναρκωτικό η λαγνεία της εξουσίας Ασκάρ.
Κανείς δεν είπε για πόλεμο.
Αλλά να ανακαλέσεις τον Πρέσβη σου από κει και να ξεκινήσεις έναν αγώνα για εμπορικές κυρώσεις εντός της Ε.Ε. μπορείς.
Ναι μας παίρνουν τα δικαιώματα, μας παίρνουν και την εθνική αξιοπρέπεια. Δεν περίμενα την επανάσταση με το ΠΑΣΟΚ, περίμεναν μετριοπαθή πράγματα, αλλά από καλυμένο προτεκτοράτο μέρα μέρα με τη μέρα γινόμαστε σκέτο προτεκτοράτο.
Μανιτάρι, έτσι είναι.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

γιατί όχι πόλεμο;
δεν το κατάλαβα αυτό;
Κιότεψες;
Αν ανακαλέσεις τον πρέσβη σου, τους έκανες τη μούρη κιμά!
Το Ισραήλ επετέθη σε ελληνικό έδαφος και πρέπει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!
Εμπρός, πάνω τους να τους φάμε, σύντροφοι της "εκ του ασφαλούς κριτικής"!

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

έλα Ασκάρ, κριτική εκ του ασφαλούς ή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα: "Αφού δεν θέλουμε να κάνουμε πόλεμο ας μην κάνουμε τίποτα..."

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Koίτα, φίλε, οι όποιοι ηρωισμοί, απ' τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων μέχρι τον πόλεμο, απαιτούν κάποιες θυσίες.
Οι τελευταίοι που δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν κάποια θυσία, την παραμικρή, είναι οι γνωστοί φωνασκούντες αριστερούληδες, που έχουν ανάγει τα συντεχνιακά μικροσυμφεροντάκια τους σε υπέρτατη ιδεολογία.
Αυτοί που δεν είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν, π.χ, τα προκλητικά επιδόματα (όπως: έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία, επίδομα ύπνου -έξτρα του επιδόματος εκτός έδρας- κλπ) δεν μπορούν να το παίζουν ούτε ήρωες ούτε μαχητές!
Είναι κακομοίρηδες, μίζεροι και γελοίοι...

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

οι γνωστοί φωνασκούντες δεν είναι οι "αριστερούληδες", αλλά τα "κομματόσκυλα" χωρίς αξίες και ιδανικά, χωρίς αρχές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποίας οικογενείας επίγονος θα είναι ο γκαουλάϊτερ της ψωροκώσταινας. Αυτοί που ψάχνουν στις "υποσημειώσεις" επιχειρήματα (τύπου επίδομα ύπνου, που τα αφεντικά τους το έδωσαν ενδεχομένους σε κάποιο σ΄΄ωμα πραιτωριανών) για να δικαιολογήσουν γιατί πρέπει να κόψουν τα δώρα και τα επιδόματα του 800άρη συμβασιούχου του δημοσίου...
Γιατί πρέπει να απελευθερώσουν τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και γιατί ΄βρέξει χιονίσει πρέπει να σε στύβουν σα λεμονόκουπα για 40 χρόνια!!

Έννοια σας και η Ιστορία είναι αμείλικτη.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Φίλε, δεν είναι καθόλου "υποσημειώσεις"! Υποσημείωση είναι το "επίδομα βιβλιοθήκης" των εκπαιδευτικών, που με τους συνδικαλιστικούς τους "αγώνες" μετατράπηκε ουσιαστικά σε "επίδομα ταβέρνας";
Υποσημείωση είναι το "επίδομα εισπράκτορα" που εισέπρταν οι οδηγοί των αστικώς λεοφορείων της Αθήνας, χωρίς ΠΟΤΕ να κάνουν τον παραμικρό έλεγχο ακύρωσης εισητηρίων;
Υποσημείωση είναι το "επίδομα παραγωγικότητας" που, κατά τραγική ειρωνία, εισέπραταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι; Δηλ. το πιο αντιπαραγωγικό κομμάτι παγκοσμίως;

Μην ερμηνεύεις το σήμερα με όρους 18ου αιώνα!
Είναι αστείο να λες πως πρέπει ο νόμος (στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας)να περιορίζει τον επιχειρηματία στις απολύσεις του!
Θα σου πει "άντε γεια" ή "σιγά μην έρθω" και κάτσε εσύ εδώ άνεργος να διαδηλώνεις κατά του Υπουργού!
Πας, δήθεν, να προστατέψεις το 2% και ρίχνεις στην ανεργεία το 100%!

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

Ασκάρδαμυκτί.
Χρειαζόμαστε σήμερα παντού ύθμιση της αγοράς και εργασίας και διακίνμησης προϊόντων κλπ
Μην παρουσιάζετε την επιβολή του δίκαιου του ισχυρού ως φυσιολογικό νόμο .... και να λέγεστε και ... σοσιαλιστές, Ντροπή.
Ντροπή και σε ολους μας που πιστέψαμε ότι το μεταλαγμένο Πασόκ θα συμεπριφερθεί τοπυλάχιστον ως σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Ασφαλής εργασία, πολύς (ναι) ελεύθερος χρόνος μας ανήκουν.
Είναι το ελάχιστο που μπορεί να μας δώσουν πίσω γιατί πάνω στις πλάτες μας εμάς και των προγόνων μας έγινε η ανάπτυξη τους και όχι να τα κάνουν προίοντα παγκόσμιου τζόγαρίσματος για αυξάνουν αστρονομικά τα κέρδη τους.


Επειδή για τους εκπαιδευτικούς γνωρίζω καλά, το επίδομα βιβλιοθήκης ήταν ένα από τυα αποτελέσματα των γιγαντιαίων αγώνων που έδιναν παλιά.
Δυστυχώς, δεν ενσωματώθηκε στο μισθό, όπως θα έπρεπε, όπως και τα επιδόματα της πολύ δύσκολης και κοπιαστικής δουλειάς των οδηγών λεωφορείων (επειδή το δημόσιο αντιμετωπίζοντας κατά περίπτωση τους αγώνες των εργαζομένων του δημοσίου προτιμούσε τα επιδόματα και όχι να αυξάνει τον μισθό...)
Οι Δ.Υ. της Ελλάδας παίρνουν συγκριτικά λιγότερα χρήματα από τους περισσότερους στην Ε.Ε. των 16..
Είναι η ανέχεια των άλλων εξαιτίας της παραγωγικής αποσάρθρωσης της χώρας που προωθήσανε οι εκλεκτοί σας που φαντάζουν προνομιούχοι.
Δεν έχουν αυξηθεί δραματικά οι απολαβές τους την τελευταία εικοσαετία.
Στην δεκαετία του 80 ήτανε πιο συμφέρον να είσαι εργάτης παρά καθηγητής στο δημόσιο.
Σήμερα ο εργάτης υπερεκμεταλεύεται γιαυτό κάποιοι που έμειναν τουλάχιστον ασφαλείς φαντάζουν προνομιούχοι. Αλλά αν και αυτές οι νησίδες κυριευτούν τότε η κατάσταση για τους πολύ κάτω θα γίνει χειρότερη, γιατί θα μπουν πολλοί περισσότεροι στην κατεστραμένη και ασύδωτη αγορά εργασίας.
Θέλουν να μας κάνουν Ινδία και μετά να μας φέρουν..πάνω στα αποκαϊδια ανάπτυξη, δεν το κατάλαβες;

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

Επίσης υπάρχουν και οι δημόσιες επενδύσεις. Επίσης υπάρχουν και άλλα κίνητρα και πλαίσια για την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Οι επενδύσεις με κίνητρο την φτηνή και ευέλικτη εργασία, μικρή συμβολή θα έχουν σε μια ανάπτυξη με σίγουρα πόδια. Οικοδομές και Malls δεν χρειαζόμαστε άλλο.

Τσουκνίδας Αγριόχορτος είπε...

Και ένα τρίτο.
Στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη που είναι πιο "ελεύθερες" οι απολύσεις, υπάρχουν άλλα αντισταθμιστικά στηρίγματα π.χ. επίδομα ανεργίας στο 60-70% του μισθού που είχε ο εργαζόμενος την μέρα που απολύθηκε για 2 χρόνια, για να πέφτει σιγά- σιγά το ποσοστό τα επόμενα χρόνια, αλλά μείνει στο τέλος ένα σημαντικό βοήθημα ως ότου βρει δουλειά. Ενοείται με δωρεάν επανεκπαίδευση.(Σκανδιναβικές χώρες)

akrat είπε...

δηλαδή τα πολεμικά πλοία που ρωτούν τις πορείες των πλοίων που κάνουν ΝΗΟΨΙΕΣ δηλαδή έλεγχο των πλοίων με την παρουσία στρατευμάτων έλεγχο των αμπαριών κλπ κατεύθυνση κλπ κλπ είναι έλεγχος των ναυτικών στρατών επί του ελεγχόμενου κράτους???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παραλογιζόμεθα....


ΚΆΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΤΑΛΕΙΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΣ να ελέγξει ένα εμπορικό πλοίο... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ αν και έχουν περάσει έτη πολλά από την στιγμή που αποφοίτησα από την σχολή ασυρματιστών και τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.... (ου γαρ μόνον έρχετε το γήρας...)

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΙΑ οι λαοί τα σπάνε με αγώνες....

είναι σωστό.

ήθελαν να πάνε λοιπόν τα πλοία στην ΓΑΖΑ

ΤΙ ΠΛΟΙΑ ΉΤΑΝ?? τα ελληνικά θα το δεκτώ (αν και κρατάω πισινές...) ήταν αγνών προθέσεων...

ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ περίμενε έχει ψωμί η υπόθεσις.... περίμενε.... Και μαντήλες είδα και οσμίζομαι φονταμενταλισμό... και πολλά άλλα....


ΉΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ???

Όχι αποτελεί έγκλημα του Ισραηλινού κράτους. τελεία και παύλα...

ΌΠΩΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΞΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Θα μπορούσαν κάλιστα να καταλάβουν την γέφυρα με ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ να σπάσουν τις προπέλες να να να....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ εναντίον του σκάφους εκεί...


ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ....

οκ για την ΓΑΖΑ οκ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????????????


ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????????????????????????//

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

O τσιτσιφιόγκος Επικεφαλής δεν βρήκε λόγια όχι για καταδίκη ούτε για το σπάσιμο του εμπάρκο και της γενοκτονίας στη Γάζα.....

The Bear είπε...

Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πανάξιος συνεχιστής της Κυβέρνησης ΝΔ, εξαπολύει σκληρή, ανελέητη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους της χώρας. Δεδομένης αυτής της επίθεσης, που την έχει απαξιώσει στις συνειδήσεις του ελληνικού λαού, θα μπορούσε τουλάχιστον να γαυγίσει ενάντια στο κράτος του Ισραήλ, φέρνοντας, έτσι, έστω παροδικά, τον λαό στα (θολά) νερά της. Γιατί ο λαός έχει εξοργιστεί και με τις στρατιωτικές "αποβάσεις" στα πλοία της νιοπομπής.

Μήπως η τουρκική Κυβέρνηση δεν κάνει αυτό ακριβώς; Παίζει τρελό επικοινωνιακό παιχνίδι, περιμένοντας ίσως μια απλή αλλαγή Κυβέρνησης Ισραήλ για να γυρίσει και τυπικά στα μέλια με το Κράτος-τρομοκράτη. Έτσι "κερδίζει" εντυπώσεις μέσα και στον τουρκικό λαό και τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής.

Η ελληνική Κυβέρνηση ούτε αυτό δεν κάνει. Την εξυπνάδα να συλλάβουν την αξία μιας τέτοιας επικοινωνιακής κίνησης προφανώς την έχουν στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Την εξαντλούν, όμως, στο να "αποδείξουν" ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπελχανάδες και καλοπληρωμένοι. Εκεί έχουν ανοίξει "πόλεμο", "Ασκαρδαμυκτί", εκεί εξαντλούν την πονηριά, τους τακτικισμούς και το νταηλίκι.

Άρα, "Ασκαρδαμυκτί", μιας και τους υπόλοιπους τούς βλέπεις λίγο-πολύ ως εγκάθετους, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, αν μάς έδιναν εντολή η ΕΕ και οι ΗΠΑ (στον κήπο ΔΝΤ) να "κηρύξουμε πόλεμο στο Ισραήλ" θα επικροτούσες μια χαρά; Θά 'χαφτες τη σχετική προπαγάνδα αιτιολόγησης μιας τέτοιας κίνησης και θα ούρλιαζες πολεμικές ιαχές;

Ρε, πώς καταντήσαμε...

phlou...flis είπε...

Το αντιγράφω από την κυπριακή εφημερίδα «η σημερινή», Παρασκευής 4 Ιουνίου 2010.
Έγιναν σκυλάκια που γαβγίζουν, ο τίτλος

Τόλμησε ο Τάσος Ισαάκ να διαβεί τα “σύνορα” και να “μολύνει” την “επικράτεια” του ψευδοκράτους και τον κατακρεούργησαν οι καθοδηγούμενες ορδές του τουρκικού κράτους. Τόλμησε ο Σολωμός Σολωμού να αγγίξει τον ιστό της τουρκικής σημαίας, και οι εγκάθετοι του τουρκικού κράτους τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ. Εδώ οι Ισραηλινοί κατέλαβαν τουρκικό πλοίο, σκότωσαν Τούρκους υπηκόους, αλλά η Τουρκία έβαλε την ουρά στα σκέλια και μετατράπηκε σε αδύναμη... Κύπρο. Έτρεξε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως κάμνουν οι αδύνατες χώρες, να ζητήσει καταδικαστικό ψήφισμα. Η τουρκική “παλληκαριά” πήγε περίπατο.
Γιατί η Τουρκία δεν έστειλε τις κανονιοφόρους και τα αεροπλάνα της να κτυπήσουν τα ισραηλιτικά πλοία και ελικόπτερα; Πού ήταν οι κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια; Πού ήταν τα F-16 της που βομβάρδιζαν αθώους το 1974; Πού ήταν τα Μεχμετζίκ για να αποβιβαστούν στο Τελ Αβίβ;
Οι Τούρκοι ηγέτες μετατράπηκαν σε σκυλάκια που γαβγίζουν, γιατί γνωρίζουν πως δεν μπορούν να δαγκώσουν. Εδώ δεν είχαν να κάμουν με μιαν αδύνατη, προδομένη και φοβισμένη Κύπρο. Έπρεπε να τα βάλουν με την πολεμική μηχανή του Ισραήλ. Και προτίμησαν την ομαλή αναδίπλωση.
*Αντιληφθήκατε, ηγέτες του Ελληνισμού, τι σημαίνει να έχεις Δύναμη;

Unknown είπε...

Kαλημερα σε ολους.
Οντως παραβιασθηκε το Διεθνες Δικαιο, παραβιασθηκαν οι Συνθηκες Θαλασσας, παραβιασθηκαν οι Αρχες του ΟΗΕ, εκτος απο τον ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ μας μη ξεχναμε πως 'λαθος κινηση' υπηρξε η σταση της ΚΥΠΡΟΥ.
Ευτυχως υπαρχει ακομη ενας Λυσαριδης να υπερασπιζεται τα αυτονοητα.
Ας μη ξεχναμε πως το πρελουδιο ολων αυτων που ζουμε, υπηρξε η ωμη και απροκαληπτη παραβιαση καθε εννοιας δικαιου με την Σερβια.
Σιγουρα ολοι συνυπογραφουμε πως οι Παλεστινιοι πρεπει να ζησουν ελευθεροι, καποιοι δεν συνυπογραφουν απλως αλλα κανουν πραξη την θεση τους.
Παραλληλα ταυτοχρονα με σταθερα την παραπανω υποστηριξη θα πρεπει να ειμαστε και υποψιασμενοι ,το παιχνιδι γινεται χονδρο στην περιοχη.
Δεν γνωριζω αν εχεται προσλαμβανουσες πως ξεκινησε μια συζητηση για το ποσο εχει αξια σημερα η συνθηκη της ΛΩΖΑΝΗΣ!!!!!
Δυστυχως οι αποψεις αυτες ακουγονται και διαδιδονται και απο τις περιφημες ΜΚΟ περι ανθρωπινων δικαιωματων και της διακηρυξης του Ελσινκι.
@@@@@@@@@@@@@@
Τσουκνιδα Αγριοχορτος,γεια χαρα.
Θα με βρεις αντιθετη στην αποψη που εκθετεις περι
''Επειδή για τους εκπαιδευτικούς γνωρίζω καλά, το επίδομα βιβλιοθήκης ήταν ένα από τυα αποτελέσματα των γιγαντιαίων αγώνων που έδιναν παλιά.''
Συμφωνω πως ο,τι πετυχαν οι Δημοσιοι Υπαλληλοι μονο με αγωνες το πετυχαν και με περικοπες μισθων.
Υπηρξα απ' αυτους που καθε χρονο ειχα τουλαχιστον 15 ετυχε το '79 και 35 ημερες παρακρατηση μισθοδοσιας.Ωσπου ανακαλυφθηκαν απο τους ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ τα κλαδικα επιδοματα .οποτε διαλυθηκε η ομοψυχια των δ.υπ. Επισης ανακαλυφθηκε και η περιφημη πρακτικη του Κοινωνικου Αυτοματισμου.............
Στην παραγραφο ομως που αναφερομαι πιστευω πως θα ηταν προτιμωτερο να δημιουργηθουν ολοκληρωμενες βιβλιοθηκες περιουσια του καθε μαθητη και οχι μονο, καθως φανταζομαι πως και συ γνωριζεις την συναλλαγη μεταξυ βιβλιοπωλων και εκπαιδευτικων.
Θα ηταν προτιμωτερο να υπαρχουν χωροι διανυκτερευσης μεσα στα δαση , οπου το δασοτεχνικο προσωπικο θα μπορουσε να διαμενει καποια εποχη που οι δασικοι 'ασχολουνταν' με το δασος, αντι να πληρωνουν ξενοχεια......θα μπορουσα να παραθεσω πολλα.........

ΓΝΩΣΤΟΙ, ΦΙΛΟΙ, ΓΕΙΤΟΝΟΙ

η δύναμη σου θάλασσα, η θέλησή μου βράχος

η δύναμη σου θάλασσα, η θέλησή μου βράχος





Πρόληψη επί της Ουσίας

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
δούρειος άνεμος του ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ

ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα

ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα
http://www.kounia.org/

"ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!"

"ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!"
Νίκος Καζαντζάκης... Κι όμως σήμερα ταιριάζει κι εδώ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου